You are here: Home / Pyssel & Fix / En måndag i Borås
En måndag i Borås

En måndag i Borås

Just nu längtar jag verkligen efter lite kallare väder och snö. November är en så mörk månad. Men tänk den 1 december kan man sätta upp adventspynt, ljusstakar och stjärnor. Det blir så härligt och mysigt då. Men idag är det en regnig och grå Borås måndag så jag får mysa till det med lite varm soppa och tända lite värmeljus. Lunchen idag hittade jag på baksidan på buljongförpackningen. Det blev Lantsoppa (receptet kommer senare). Den var helt okej, lätt att laga och ungefär som grönsakssoppa.

E:s stol är klar. Den blev fin. Han var väldigt bestämd angående sitt zebratyg som han valde helt själv i affären. Själv hade jag valt något mer barnsligt men men han får som han vill iallafall ibland 😉

Skön & trevlig måndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top