You are here: Home / Hus & Hem / Helg & Pyssel
Helg & Pyssel

Helg & Pyssel

Idag har jag sån energi trots att jag är förkyld, eller kanske inte energi utan mer vilja att göra något annat än att sitta hemma och hosta och snora. Jag har några projekt som jag gärna vill bli klar med i helgen. En stol skall målas en sista gång och sedan kläs om i zebramönstrat tyg. Det är inte jag som har valt tyget utan E som sedan skall ha stolen i sitt rum.

Igår kom svärmor med en tyg leverans från Ikea. Ett av tygerna hoppas jag få upp på väggen i vardagsrummet innan helgen är slut. Måste bara till byggvaruhuset och köpa list att häfta fast tyget på. Ni ska få se sedan hur det blev. Sedan har jag ett tredje projekt som behöver kickas igång. I L:s rum så skall vi tapetsera garderobsdörrarna i serietidningar. Härom dagen så fyndade jag billiga serietidningar på Emmaus så nu är det bara till att välja och vraka vilka sidor som ska klippas ut och användas till dörrarna.

Killarna har nyss lämnat mig ensam hemma för en tur till farmor och farfar. Dax för lite jobb…

Trevlig lördag på Er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top