You are here: Home / Allt & Inget / Snor, hosta och etiketter
Snor, hosta och etiketter

Snor, hosta och etiketter

Det har varit mycket de senaste dagarna. Det är jättekul att arbeta i min nya lokal och kunderna har verkat nöjda och glada. Då blir ju jag också glad. E har kryat på sig men hostar fortfarande. Nu är det N som är förkyld istället. Vi får se om han klarar denna veckan på förskolan eller inte. Idag har det varit kallt eller egentligen inte men jag har frusit hela dagen och det blev inte bättre av att killarna körde i snigeltempo hem från dagis. När vi kom hem så hittade jag något efterlängtat i brevlådan..

 

IMG_1015

 

Okej bilden kanske inte är den bästa men jag är såå nöjd och nu är det bara att fortsätta med mina kreationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top