You are here: Home / Allt & Inget / Feber och hosta
Feber och hosta

Feber och hosta

Det verkar som om det är något som ”alla” drabbas av denna vinter även vi nu igen. Små killarna var hemma från förskolan igår och vi fick pussla ihop de så gott vi kunde. E hade ont i magen och hostade. N fick vara hemma för vi orkade inte åka fram och tillbaka till förskolan med honom. Det gick ingen nöd på honom. Han blev nöjd när han fick vara hemma och leka istället. Igår kväll verkade E bättre i magen men han hostade fortfarande endel. Så vi tänkte att han fixar säkert en dag med kompisarna men i natt så har vi haft ett mindre kaos här hemma. E och N har sprungit runt, legat i vår säng och rullat runt, druckit vatten, trott att det var morgon x antal gånger, hostat, haft feber och gråtit. När klockan tillslut blev 6.30 så hade jag E brevid mig i sängen och A var borta. Jag kravlade mig upp och kikade i vardagsrummet, eftersom jag trodde att jag skulle finna honom på soffan, men när jag kikade in i Ns rum så låg han där och sov jämte N. Puh vilken natt det är nästan så jag känner mig i klass med ”amma liten bebis 100 gånger per natt” trött. Idag får jag ha stängt på Miavilla och vara hemma med killarna. A stannar hemma i morgon så då kan jag komma iväg till jobbet igen.

Vi hade en positiv frukost upplevelse idag. När vi handlade senast så hittade vi en ny smak av Proviva som vi inte har provat tidigare. Proviva persika gick hem hos både stora och små. Den var lite krämig precis som nyponsoppa men mycket godare. N ville helst dricka upp hela litern så jag fick hejda honom. Då fick han ett argt uttryck i ansiktet, rynkade ögonbrynen, gjorde en superhjältegest med armarna och vrålade – Ja är en pessika!!!

IMG_0971

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top