You are here: Home / Allt & Inget / Promenera mera
Promenera mera

Promenera mera

Idag har det blivit mycket promenerande. Från jobbet till mataffären, från mataffären till jobbet, från jobbet och hem, från hemmet till förskolan, från förskolan och hem. Puh det känns att man inte är riktigt i form men om jag fortsätter promenera i den här takten så blir jag nog av med julgodiset innan beach 2013 🙂

Vi fick en härlig storhandling på Ica Maxi idag… inte. Lille N var trött och ville inte något som vi ville. När han är på det humöret är det bara och släppa allt och ta hand om honom. Tur att vi var två vuxna. N ligger på golvet i affären, skriker, gråter och vill inte sitta i kundvagnen utan skall klättra upp på kyldiskarna, springa iväg och riva ner varor från hyllorna. A fick gå ut till fiket utanför med killarna så dom fick var sin korv. Jag fick handla i fred vilket var underbart 🙂 Någon som känner igen detta fenomen?

Jag hann även med att måla min lilla disk som jag skall ha på mottagningen. Den skall målas igen och piffas lite mer men jag blir nog nöjd när den är klar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top