You are here: Home / Nära & Kära / Vardag igen
Vardag igen

Vardag igen

Idag smygstartar vi vår vardag. Det är studiedag på förskolan så killarna har inger dagis. Men vi har varit upp med tuppen… 7.15 😉 Idag kommer L hem igen, han har ju varit borta hela jul och nyårs ledigheten. Det skall bli kul att familjen blir komplett igen, alltid något som saknas när vi inte är allihopa. A inledde morgonen eller natten säger jag (kl 6) med att spela rinkbandy, N och E gick upp vid 7.30 så det är bara jag som är sååå trött och seg idag. Men efter lite frukost så är jag på topp igen. Idag skall jag till Miavila och jobba en sväng, det är fortfarande mycket pyssel som återstår men det får ta den tid det tar. Jag har fått iordning mitt behandlingsrum (nästan) så jag kan ta emot kunder, resten får komma efterhand. Nä nu är det dax att fixa lite frukost till mig och killarna undra om A skall göra oss sällskap eller om han har fastnat i ishallen eller på jobbet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top