You are here: Home / Allt & Inget / 1:a advent
1:a advent

1:a advent

Idag har det varit såå underbart vinterväder. Många tycker säkert att det är för kallt men inte jag 🙂 Dagen har jag spenderat med en adventsfrukost med mina killar. Den vanliga proceduren med att tända första ljuset blev inte så stämningsfull som vi velat. N började stor böla och ville att alla ljusen skulle vara tända. Han lugnade sig och vi fortsatte med att öppna adventspaket.

Min dag fortsatte i källaren på Flickornas Loppis. Jag blev avbytt av min svägerska och vi for iväg och handlade lite sladdar och kontakter mm för att fixa våra ljusringar som vi brukade ha i vardagsrums fönstren vid advent och jul.

Jag har ju glömt att berätta hur jag och tjejerna hade det på vår lilla date i Ullred. Vi åkte vid 13-tiden i fredag och var klara med shoppingen 20.40, det var ”lite” kö när vi skulle ut 🙂 Sedan hade vi en mysig kväll i en kompaktstuga i Ullareds stugby. Lite vin, plockmat, julmusik, ljus och bästa tjejerna det kan bara bli en toppenkväll. På lördagen så shoppade vi vidare med lite funderingar kring hur vida vi skulle få plats i bilen med både shoppingfynd och oss själva.

Ungefär såhär mycket plats fanns det i baksätet och bagaget var också fullt. Så blir det när man besöker det gula varuhuset i Ullared.

Nu sover killarna efter lite försmak på julmaten. Vi har fått det som en tradition att äta den första julmaten första advent, både gott och mysigt. Själv har jag tjuvsmakat lite men jag väntar på A som är påväg hem från jobbet innan jag hugger in ordentligt. Hoppas han kommer snart för jag är både trött och hungrig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top