You are here: Home / Nära & Kära / Till Gekås med nackspärr
Till Gekås med nackspärr

Till Gekås med nackspärr

Det är så typiskt! När man skall hitta på något för sin egen skull så vill inte kroppen vara med. Mitt i natten kom E och myste ner sig mellan mig och A, det blev trångt och min nacke blev inte glad. När jag vaknade kunde jag inte lyfta och vrida huvudet som jag ville och de gjorde ont. Jaha så börjar man dagen med nackspärr 🙁

Efter lunch så styr jag och fina vännerna kosan mot Gekås för två dagars tjejmys. Dags för lite egentid (som de så fint heter) och umgås utan barn. Det kan jag behöva känner jag efter att ha vabbat i 3 dagar denna veckan så är mamma Maria mör. Vi lyckades norpa den sista stugan som var ledig och då bokade vi redan för några månader sedan. Det känns konstigt att bo i stuga på vintern när man inte är i fjällen, hoppas den håller värmen 🙂 Får se om vi orkar shoppa, det kanske blir mest mat, vin och tjöt. Nej dax att göra lite nytta innan lunch och avfärd.

Hoppas du får en mysig fredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top