You are here: Home / Hus & Hem / Fågelgodis
Fågelgodis

Fågelgodis

Idag är vi hemma igen. Igår på dagen märkte jag att N inte mådde bra. Han klagade på att han hade ont i örat 🙁 Jaha då var det dax igen, sjuka barn. Hoppas han blir bättre snabbt. Det är inget fel på honom idag förutom lite feber och näsan som rinner. Han och E river huset som vanligt och jag springer efter och ”släcker bränder”. För att fördriva tiden så ska vi försöka oss på att göra lite fågelgodis som man kan hänga upp i träd

Smält kokosfett och blanda i valfri sort fågelfrön. Häll blandningen i formar, kakformar, muffinsplåt, sockerkaksform eller skålar… Om du vill att frökakorna skall hänga så doppa i ett snöre i kakorna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top