You are here: Home / Allt & Inget / Lite Glögg
Lite Glögg

Lite Glögg

Det är fantastiskt gott med glögg när man är förkyld och har ont i halsen. Precis som det är bra att ge småbarn lite varm/ljummen saft när dom har hosta. På mig fungerar de bra med glögg och så får man ju lite julkänsla. Ingen panik nu…men det är ju inte långt kvar till jul 🙂
Snoriga N har roat sig med pussel, bilbana, deg, böcker och allt man kan tänka sig pyssla med när det är förkylt. L & E spelar Star Wars på PS3. Undra när dom börjar tycka det är trist, förmodligen aldrig. Själv sitter jag med min glögg och väntar på min loppis vänner.

2 comments

  1. Jag vill ha glögg nu! Fixar du?

  2. Om du stannar hemma i kväll så fixar jag det gärna 😉 Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top