You are here: Home / Hus & Hem / 19 december – Julgranar
19 december – Julgranar

19 december – Julgranar

Äntligen har jag fått upp alla våra granar 🙂 Om man bara får välja ett julpynt så väljer jag nog julgranen. Eftersom vi har katter och barn som är mer vilda än tama ibland så kan vi inte ha någon riktig julgran. Vattenskador på golven och barr året runt är ingen önskeklapp. Men nästa år så kanske… 🙂 Istället har vi 2 stora platsgranar och 3 små. Låter galet jag vet men jag tycker att barnen kan ha var sin liten i sina rum (= de 3 små). Förut i vårt gamla hus hade vi en gran nere i bodegan och en uppe i vardagsrummet. Så nu när vi skulle pynta nya hemmet så funderade vi på var vi skulle ställa dessa granar eftersom vi har ett våningsplan. Den lilla stora granen ”planterade” vi i matsalen. Den stora fick pryda vardagsrummet.

Vår julgran i vardagsrummet blev pyntad  i rött, vitt och lite brunt.

Snögubbar hängde vi också i.

Rött och vitt. Renarna hittade vi Ikea för något år sedan.

Stjärnor i flera former pryder granen.

Polkagriskäppar är ju gott att ha i när man sedan plundrar granen 🙂

Pepparkaksgubbar i filt från Serholts.

I matsalen fick jag upp en lite mindre ”plastis” med kulor i rött och guld.

Guld i granen.

Lite annat än kulor fick plats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top