You are here: Home / Högtid & Fest / Lucia
Lucia

Lucia

Så var det lucia igen. När jag var lite så hade jag alltid en pirrig känsla i magen på luciamorgonen. Det var stämningsfullt och man fick äta lussekatter och pepparkakor både till frukost och i skolan. Man kände sig så fin i sitt lucialinne. Det var alltid en speciell dag även om man som jag är dålig på att sjunga 🙂 Idag ska vi titta på N och E när dom lussar på förskolan. Jag hoppas att vädret håller sig på topp och att det inte är för kallt. Det är nämligen firande utomhus som gäller. Praktiskt och mysigt, för då får ju syskon och far och morföräldrar plats att kika på de söta luciorna, tärnorna, pepparkaksgubbarna och tomtarna.

 Visst får barnen frukost på förskolan men idag så åt vi för frukost bestående av lussebullar och pepparkakor.

E vår egen lilla lucia <3

Tusen tack familjen Andreasson för lånet av luciakrona 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top