You are here: Home / Nära & Kära / Här är jag igen…
Här är jag igen…

Här är jag igen…

Ja det har gått ett tag sedan jag gjorde något inlägg. Det har varit fullt upp kan man säga och det har helt enkelt inte funnits energi eller tid att gör inlägg men nu så gör jag ett nytt försök minsann. Jag har varit sjuk, väldigt omtumlande men jag börjar få bukt med mina mediciner och balans men det tar tid. Vi har blivit en till i familjen, högst oplanerat men sååå välkommen vår lille V är. Han är nu snart 16 månader och river och sliter i allt och börjar visa att han minsann (som resten av familjen) har ett hetsigt temperament och en stark vilja. Men han är också allas vår lille solstråle. Och nu vaknar han visst från sin middagslur….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top