You are here: Home / Nära & Kära / Påskfrukost och tandläkaren
Påskfrukost och tandläkaren

Påskfrukost och tandläkaren

Nu är vi hemkomna från en händelserik dag. Vi startade morgonen med utklädning eller i allafall till en början. När killarna var klara, ansiktsmålade och utklädda så fick dom ett litet utbrott och skulle inte alls vara påskgubbe och påskhare längre. A fick tvätta av dem medans jag andades… Sedan åt vi påskfrukost på förskolan. Såg ut som om de flesta barnen tyckte de var spännande och mysigt att föräldrarna var där 🙂 När vi stoppat i oss ägg och smörgås så tog vi oss ner till stan och tandläkaren. N hade tid för undersökning och den klarade han galant sittandes i pappas knä. Han fick välja både en tandborste och en leksak. Det blev en lila glitterpenna och en lila tandborste. Han gillar att matcha 😉 Sedan blev det en stund på jobbet, vissa dagar har jag bara lust att stanna där. Då trivs man på sitt jobb! Nu är vi hemma och  har precis tuggat i oss lite fruktsallad, killarna bygger med L:s nya lego och jag skall ta mig en kopp te.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top