You are here: Home / Allt & Inget / Sol & Sopor
Sol & Sopor

Sol & Sopor

Det är ju helt underbart väder denna helgen. Jag promenerade till och från jobbet igår och fick lust att bara stanna i solen. Det värmde så skönt och även om det inte är många plusgrader så känner man att våren är på ingång. Vi har dock inte kommit ut mer än så för E har feber 🙁 Detta vabbande och snorande tar aldrig slut känns det som. Men det gör väl det när det blir varmare… Idag är det sopsortering och tippen som hägrar. Jag skulle helst vilja kolla efter lite vårskor till killarna men de kan jag nog inte lura med A på 🙂 och E är fortfarande inte på topp så det blir väl tippen och hem igen som gäller. Men en tur på motionscykeln eller en joggingtur med mina nya joggingskor får jag nog klämma in 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top