You are here: Home / Allt & Inget / Våren dröjer…
Våren dröjer…

Våren dröjer…

Visst är det mycket sol och vackert ute men de känns som om våren dröjer lite väl länge. Det jag längtar efter är värme. Tänk att kunna slänga på sig tunnare jacka och vårskor…längtar. Vi har haft fullt upp den senaste tiden mycket roligt har hänt men även tråkiga saker. Jag har inte haft lust eller tid att skriva som jag vill men nu hoppas jag att orken och kraften skall komma tillbaka.

IMG_1164

Våren visar sig bitvis iallafall 🙂

Vi började året med att E och N har varit förkylda nästan hela tiden på det följde en ettrig feber och öroninflammation. L har även han hostat och snorat konstant. N har varit mycket trött och hängig så vi skall ta nya prover på honom om någon månad om det inte bättrar sig 🙁 Själv har jag varit konstant förkyld jag med (som alla andra) och genom gick ett missfall för några veckor sedan. Efter det så tog orken slut jag har varit helt slut och haft konstant huvudvärk i snart 3 veckor. På vc tror dom jag är stressad för mitt blodtryck är högt. Men men nog på klagandet…nu väntar ljusare tider.

Året första månader har inte bara varit pest 🙂 Jag har gått en kurs i och utbildat mig till instruktör i spädbarnsmassage. Så nu kör jag snart igång med kurser för föräldrar och deras bebisar. Det skall bli såå spännande och ett bra komplement till min massageverksamhet. Om ni är intresserade så kika in på min sida www.miavila.se  Vi har även hunnit med att fira vår yngsta familjemedlem N som har blivit hela 3år… tiden springer förbi oss känner jag ibland.

IMG_2578

 Ett av de roligaste som finns är att titta på när andra öppnar paket…speciellt barn 🙂

 Igår firade jag och A ett årig bröllopsdag. Vi partade till rejält genom att mata änderna i viskan och ta en fika på stan med N och E. Fikan varande i ca 10 min sedan var N:s dricka slut och han skulle gå 🙂 Han har inte tålamod att sitta stilla 🙂 Även om det inte var någon fest så fick vi spendera dagen tillsammans <3. Tänk att ett år går så fort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top