You are here: Home / Hus & Hem / 6 december – Julgott
6 december – Julgott

6 december – Julgott

Det finns nästan för mycket recept på julgodis. Jag brukar köra på klassikerna men varje år brukar jag prova något nytt. Det är bra om det är enkelt så att killarna kan vara med på ett hörn och kladda lite dom med 🙂 Förra året köpte jag en bok som innehåller en massa smaskigt. Vissa av recepten är märkta med en symbol. Den visar på att de recepten är lättare att göra. Ett av dessa som verkligen var lätt att göra var dessa polkagrisflarn. Man smälter mörk choklad och breder ut den på ett bakplåtspapper, sedan låter man den stelna nästan helt och hållet. Sedan smälter man vit choklad och fördelar den på den mörka chokladen sedan strör man polkagriskross ovan på. Låt chokladen stelna och bryt eller skär sedan bitar. Det blev snyggt och var gott 🙂

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top