You are here: Home / Allt & Inget / Mycket att göra
Mycket att göra

Mycket att göra

Puh detta året börjar i ett rasande tempo. Barn som hostar och snorar, mitt företag som tar form mer och mer för varje dag och jag själv som är lite trött och förkyld. Men det blir bättre snart jag boostar mig med vitaminer och frukt. Idag har vi bockat av ett besök hos öronläkaren med E, om han inte får bättre resultat på nästa hörseltest så får han förmodligen ett rör i ena örat. I morgon ska vi till vårdcentralen och kolla hans fingernagel som är tjock, gul och läskig. Jag tror det är nagelsvamp men vi får väl se. Lika bra att bocka av alla trista sjukbesök på en gång om man kan 🙂

I söndags var vi på Ikea med de två små monstren. Om jag vi inte haft värdecheckar som var tvungna att användas innan de gick ut så hade vi med glädje inte satt våra fötter i detta varuhus en helg i januari efter löning. Det var sååå mycket folk och killarna hade lämnat öronen hemma. N klättrade upp med skorna i alla sängar och soffor som fanns och han kastade glasskålar, E retade upp honom och busade så att det hela urartade totalt. Kulmen nåddes när N slet tag i saker får någon annans kundvagn och kastade runt dessa så att de landade i bl a papperskorgen. Vi kom ut tillslut men vi glömde saker som vi skulle köpt och fick inte ro att kika på det vi skulle. Nästa gång vi ska dit så försöker vi skaffa barnvakt till dem eller åka när det är mindre med folk i varuhuset.

Nu ska jag se vad killarna pysslar med och hoppas att jag får dem i säng i tid. Jag tänkte nämligen kika på Familjen Annorlunda och dom härliga familjerna och tänka på hur lugnt och skönt vi har det här hemma med 3 barn 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top