You are here: Home / Allt & Inget / MIAVILA
MIAVILA

MIAVILA

Det nya året började med fart och fläkt. Jag har mycket att göra just nu. N är förkyld, A skall börja jobba efter julledigheten och killarna skall börja på dagis igen. Själv skall jag börja jobba lite mera 🙂

Idag har jag fått hjälp att flytta möbler och prylar till min nya arbetsplats. Så fina svärföräldrar och vänner som jag har får man leta efter jag är sååå tacksam för all hjälp som jag får. Och puss till min älskade A för att han ställer upp på alla mina idéer. Det är en dröm som går i uppfyllelse när jag får chansen att starta min egen mottagning och minishop. Framledes kommer även fler nyheter te x babymassage och kul present idéer.

Här är ingången med blivande väntrum och en liten butiks del. I morgon skall jag dit och skruva upp en massa hyllor, tavlor och speglar. Sedan när jag är klar med det grundläggande kommer de skojigaste…piffet 🙂 Mycket stearinljus skall det vara och textil och mattor skall fixas.

Hmm ser inte mycket ut för världen än men nu har jag målat över det mesta av den gula väggfärg som var i rummet innan.
Det blir vitt i detta rum som blir mitt behandlingsrum.

Även om jag inte är klar (man blir nog aldrig klar :)) med allt så är ni hjärtligt välkomna till mig för behandling.
Klicka in här för att få veta mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top