You are here: Home / Mat & Bak / 21 december – Baka med barn
21 december – Baka med barn

21 december – Baka med barn

Idag känner jag mig lite låg, ont i halsen och huvudet 🙁 Men jag fick för mig att vi skulle baka pepparkakor. Visserligen med färdigköpt deg men ändå. Ibland tänker man till efteråt. Ni som har bakat pepparkakor eller andra kakor med era barn vet hur rörigt det kan bli. E och N ville att jag skulle kavla just deras deg och fixa upp just deras kakor på plåten. Resultatet blev deg och mjöl i hela köket och två lyckliga killar. Ibland får man stå ut med lite röra 🙂

E bakar.

N bakar.

Koncentrerad.

Bak i köket.

N har sin egen teknik när han bakar. Pressa ner degen i formarna 🙂

N:s teknik den fungerar den med. Det tar bara lite längre tid i ugnen 🙂

När man använder degskrapan så gäller det att hålla tunga rätt i munnen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top