You are here: Home / Hus & Hem / 11 december – Gröt & granpynt
11 december – Gröt & granpynt

11 december – Gröt & granpynt

Den enda julgran jag har fått upp är min minigran som jag har i en kruka på trappan. Den har jag dekorerat med lite rödakulor, för vem säger att man inte kan ha pynt utomhus? 🙂

Det fungerar med glaskulor utomhus hos oss iallafall, inne går dom i bitar 😉

Igår lagade jag en jättegryta med gröt. Den räcker till frukost och kvällsfika i några dagar. Det finns ju inte mycket som slår julgröten. Får se om vi kokar en sats till så att vi kan ställa ut lite till tomten 😉 Jag tycker dessa djupa tallrikar som vi fått av svärmor är helt underbara och de passar perfekt till jul med sin röda dekor.

Bild: Kurbits.nu

Det är ju dax att kolla över sitt julgranspynt om man nu inte redan har gjort det.Dom här stickade kulorna skulle jag ge nästan vad som helst för. Tänk att pynta sin gran med dessa och veta att dom är barn och kattsäkra :). Mönster på 55 olika kulor finns i en bok som heter Julkulor, Arne & Carlos,den hittar du här för 149 kr.

Vi har haft plastgran med plastkulor under flera år. Jag gillar inte plastgranar men dom är behändiga när man har katt och småbarn. E har aldrig varit pigg på att välta granen men N pillar ju alltid på allt. Han har fått granen över sig många gånger. Sedan har vi ju L-wiz (katten) som gillar att ligga i granen och vila. En jul letade jag en bra stund efter honom tills jag kände att någon stirrade på mig och där låg han mitt i granen och hade det hur mysigt som helst. Så de får nog tyvärr bli plastgran i år med iallafall tills N har växt till sig och katten slutat klättra i träd inomhus 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top